„Francia negyed”
Cukrászdánkat átjárta a francia szellő, ennek megfelelően 2011. október hónapjától kezdve hónapról-hónapra újabb és újabb francia desszertkülönlegességgel ismerkedhetnek meg vásárlóink.
Első körben 13 féle francia mousse különlegesség készült el, melyek a fagylalt szezon végétől megtalálhatóak a cukrászdában. A nyári időszakban természetesen rendelésre készítünk belőlük.
A mousse egy habkönnyű francia édesség, amivel mennyei perceket szerezhetünk vendégeinknek, szeretteinknek vagy éppen saját magunknak egy hosszú nap után. Két legfontosabb összetevője a tejszín és a csokoládé. Sós, édes , fanyar , gyümölcsös és fűszeres ízek is megtalálhatóak az íz kombinációk között
Macaron
A mini szendvicsekre emlékeztető édes-habos finomságok pár éve robbantak be a köztudatba. Mivel fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést, így elkészítettük az általunk legkedveltebb ízeket, akár kombinálva is.
A macaron divat elsősorban annak köszönhető, hogy csak a cukrász kreativitására van bízva, hogy mit hoz ki belőle. A tészta jellegéből adódóan ugyanis könnyen lehet színezni, akár a legbizarrabb árnyalatokkal is.