Nyomtatás

Borbolt

Borhoz ételt vagy ételhez bort? A borok kiválasztásának folyamata összetett.
Az igényes borfogyasztók már a borhoz választják az ételt, s a hangulathoz, az eseményhez próbálnak megfelelő bort találni, esetleg az ajándék bort úgy megválasztani, hogy annak karaktere, a kedves ajándékozotthoz illő legyen.Borbolt
Választhatunk bort ajándékba, családi összejövetelre, egyszerű beszélgetésre, akár baráti beszélgetős estére, itt mindig meghatározó az esemény hangulata, a bort ivó társaság ízlése és nem utolsó sorban az eseményen feltálalt fogások.
Ne feledd, a bort szeretni kell elsősorban, de hogy igazán élvezhessük is, egy kicsit tudni kell az alapvető összefüggésekről. Nemcsak egyszerű alkoholos ital, gasztronómiai kiegészítő, hanem közösségformáló, elgondolkodtató, helyenként filozofikus ital, búűző és vidámító társa az embernek.   
Kínálatunkban a nagyobb borvidékek Borászatainak tételei egész évben megtalálhatóak polcainkon.

Nevesebb borászatok kínálatunkból:

Ajándékcsomagok

Egész évben lehetőségük van akár magánszemélyeknek akár cégeknek ajándékcsomag rendelésére is, melyet az általuk kiválasztott kézműves termékeinkből csomagolunk össze. Évek óta állandó megrendelőnk a Pressmann Nyomda Bt. és a Tesz-97 Kft., akik az év végén üzleti partnereiket szokták az általunk készített csomagokkal megajándékozni.

Érdeklődni és árajánlatot kérni a +36-30-185-2589-es számon vagy az info [kukac] palermocukraszda.hu címen lehet.